VIDEO VERTELT JOUW VERHAAL!

Loes Papendrecht

LOES is het resultaat van de unieke samenwerking tussen vader en dochter. In zijn bakkerij in Bleskensgraaf, Molenwaard bakt Peter Schalkwijk vloergebakken desembrood met biologische ingrediënten. Louise Schalkwijk runt LOES in Papendrecht. Hier verkoopt zij het desembrood, heerlijke koeken, gezonde granola en nog veel meer. Ga eens langs en probeer iets lekkers! Kijk gelijk even verder op de oude veer te Papendreht 

Klik hier om LOES Papendrecht te leren kennen

L Straatman

Machinefabriek L. Straatman werd opgericht in 1902 door Mr. L. Straatman. In Dordrecht groeide het bedrijf snel op het gebied van ketelbouw en scheepsreparatie. In de jaren 90 werd het bedrijf overgenomen door "Van de Graaf's Werktuig- en Constructiebouw BV". In 1996 verhuisde Machinefabriek L. Straatman naar Zwijndrecht. In 2004 nam Straatman alle activiteiten over van "Van de Graaf's Werktuig- en Constructiebouw BV".

Klik hier om L.STRAATMAN te leren kennen

Samen een keer Brainstormen !

Een verhaal op film is al mogelijk vanaf €599 exclusief 21% BTW
Wij denken graag mee om opmaat en tegen een scherp tarief je verhaal te vertellen

Bedrijfs Promo

Met trots kunt u uw bedrijf promoten bij potentiële klanten. Waar u al uw tijd in steekt mag gezien worden. Heeft u ook een product dat onder de aandacht gebracht moet worden? Wij maken voor u een passend en indrukwekkende bedrijfs promo. Het moet immers raken en onthouden worden door de kijkers. Dit kan alleen door professionaliteit en meedenken met de klant. Daar staan wij voor!

Evenement

Breng uw evenement onder de aandacht door middel van een promo van CEEWOOD! Met een promotiefilm brengt u niet alleen een boodschap over, maar ook  beleving en sfeer, waardoor u de aandacht van uw doelgroep trekt. Samen met u creëren wij een promotievideo die impact maakt!